John has 136 postage stamps, and William has 4. How many have they together ? 10. By selling a ball for 75 cents, I lost 5 cents. What did it cost me ? 11. What will be the cost of 6 cans of corn at 13 cents a can ? 12. How many pounds of 4-cent flour... Arithmetic: Book One[-three - Page 72by Edward Lee Thorndike - 1920Full view - About this book
| Isaac Oscar Winslow - Arithmetic - 1901 - 268 pages
...-!-1 = : 1. If there are 28 lines on each page of a book, how many lines are there on 3 pages ? 2. **There are 24 hours in a day. How many hours are there in** 4 days? 3. Find how many gallons there are in 64 quarts. 4. Find how many quarts there are in 19 gallons.... | |
| John Williston Cook, Nebraska Cropsey - Arithmetic - 1903 - 300 pages
...There are 24 rows of trees in an orchard and 196 trees in each row; how many trees does it contain? 2. **There are 24 hours in a day; how many hours are there in** a year? 3. If a ton of coal costs $9.75, what must I pay for 95 tons ? 4. If there are 78 school buildings... | |
| John Henry Walsh - Arithmetic - 1903 - 232 pages
...be bought for 5 cents ? 7. At 3 for a cent, how many cents should I pay for 99 slate-pencils ? a If **there are 24 hours in a day, how many hours are there in** 3 day? ? 9. John has 136 postage-stamps, and William has 4. How many have they together ? 10. By. selling... | |
| Education - 1915 - 396 pages
...another. How many cents did he pay for the three ? 3. What will 3 readers cost at 16 cents each ? 4. **There are 24 hours in a day. How many hours are there in** 4 days? 5. A boy paid 80 cents for four pounds of candy. How much did it cost a pound ? SIXTEENTH WEEK.... | |
| Edward Lee Thorndike - Arithmetic - 1917 - 302 pages
...by 3X 50=150 2X 5= 10 3X200=600 2 X 30= 60 12 and 13. 19. Check your answers to 14 and 15. 2X400=800 **20. There are 24 hours in a day. How many hours are...days? 21. How many days are there in 52 weeks? 22. One** yard = 36 inches. How many inches are 1. Count by 6s to 60, beginning 6, 12, 1 8. 2. Count by 6s backward... | |
| Edward Lee Thorndike - Arithmetic - 1917 - 280 pages
...answers to by by 3 X 50=150 2X 5= 10 19. Check your 12 and 13. 3X200=600 2X 30 = 60 answers to 2X400=800 **14 and 15. 20. There are 24 hours in a day. How** there in 5 days? many hours are 21. How many days are there in 52 weeks? 22. One yard = 36 inches.... | |
| 1923 - 364 pages
...Buffalo, Mr. Williams still has 157 miles to go. How many miles is it from his home to Buffalo ? 6. **There are 24 hours in a day. How many hours are there in** a year (365 days) ? CHAPTER II COMMON FRACTIONS Halves, Fourths, Eighths B 1. Into how many equal parts... | |
| Ann Faber, Gale Edgerton, Paul Karanevich - Mathematics - 1985 - 254 pages
...ones 2 tens + 1 one 1 6 tens + 1 one 16X 10+ 1 X 1 160 +1 =161 She works 1 6 1 hours. Example 7 If **there are 24 hours in a day, how many hours are there in** 37 days? Solution. Multiply the number of hours in a day by the number of days. 24 X37 Example 5 A... | |
| Charles M. Achilles, John S. Reynolds, Susan Hoover Achilles - Problem solving - 1997 - 192 pages
...other factors to be considered? ANSWERS MAY REVEAL THEIR OWN PROBLEMS child's further response: "I know **there are 24 hours in a day. How many hours are there in** a night?" So, what's the problem? Does the student not understand the term "day" or does the teacher... | |
| A. S. Kalra - Juvenile Nonfiction - 2002 - 160 pages
...2738 g. 11 If a pulse beats 75 times per minute, how many beats would there be in 45 minutes? 12 If **there are 24 hours in a day, how many hours are there in 5** weeks? TOPIC TEST PARTA Instructions • This part consists of 15 multiple choice questions • Fill... | |
| |